Süper Lig hazırlıkları başladı: Göztepe, Onuachu ve diğer transferler üzerine yoğunlaşıyor
  • E Yazıyor
  • Spor
  • Süper Lig hazırlıkları baÅŸladı: Göztepe, Onuachu ve diÄŸer transferler üzerine yoÄŸunlaşıyor

Süper Lig hazırlıkları başladı: Göztepe, Onuachu ve diğer transferler üzerine yoğunlaşıyor

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 12:05
Süper Lig hazırlıkları başladı: Göztepe, Onuachu ve diğer transferler üzerine yoğunlaşıyor
0

BEÄžENDÄ°M

ABONE OL


Göztepe, Süper Lig’e yükselmeyi iki hafta kala garantiledi ve yeni sezon için kadro planlamalarına hızlı bir baÅŸlangıç yaptı.
Göztepe, Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyerek, iddialı bir takım kurmak için ilk adımlarını attı. Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Stanimir Stoilov liderliÄŸinde gelecek planlarını ÅŸekillendiriyor.
Bu kapsamda, Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Southampton forveti Paul Onuachu’nun transferi için görüşmelere baÅŸlandı.
İç transferde ise birçok oyuncunun takımda kalması bekleniyor. Göztepe, Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Mateuzs Lis’in bonservisini alma peÅŸinde.
Ayrıca, defans oyuncuları Heliton, Taha ve Ãœmit, orta saha oyuncuları Yalçın, Ahmed Ildız, Dennis, DoÄŸan ile forvetler Ramulo ve Messaoudi’nin yeni sezonda da Göztepe forması giymesi öngörülüyor. DiÄŸer oyuncuların durumu ise henüz kesinleÅŸmedi.
TAHA’YA AVRUPA’DAN TALÄ°P ÇOK
Özellikle defans oyuncusu Taha’ya Avrupa’nın dikkat çekici kulüplerinden yoÄŸun ilgi olduÄŸu belirtiliyor.
Taha için Fransız ekibi Lyon, Hollandalı Feyenoord ve Belçika temsilcisi Anderlecht ile görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor. Sport Republic ÅŸirketi, uzun vadeli ve kaliteli bir kadro kurma amacıyla çalışmalarını sürdürüyor ve bu baÄŸlamda tecrübeli teknik direktör Stoilov’a önceki deneyimlerinden tanıdığı oyuncularla ilgili bilgiler sunuyor.
Stoilov da bu bilgiler ışığında takımın gelecek sezon kadrosunu şekillendirmek için çalışmalarını yoğunlaştırıyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.