UÄŸurcan Çakır, Markus Gisdol’un üzerine yürüdü: “HoÅŸ olmadı”
  • E Yazıyor
  • Spor
  • UÄŸurcan Çakır, Markus Gisdol’un üzerine yürüdü: “HoÅŸ olmadı”

UÄŸurcan Çakır, Markus Gisdol’un üzerine yürüdü: “HoÅŸ olmadı”

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 00:33
UÄŸurcan Çakır, Markus Gisdol’un üzerine yürüdü: “HoÅŸ olmadı”
0

BEÄžENDÄ°M

ABONE OL


Süper Lig 35. haftasında, Trabzonspor’u 3-1 yenen Samsunspor’un teknik direktörü Markus Gisdol büyük sevinç yaÅŸadı. Ancak Trabzonspor kalecisi UÄŸurcan Çakır’ın tepkisi, Gisdol’u ÅŸaÅŸkına çevirdi.
Ä°lk yarıda atılan dört golün ardından, Trabzonspor’u 3-1’lik skorla deviren Samsunspor, ligde kalma yolunda önemli bir virajı atlattı. Maçın ardından saha içine giren Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, galibiyet sevinci yaÅŸamak için oyuncularının yanına koÅŸmaya baÅŸladı.
O sırada, kendisine doÄŸru gelen UÄŸurcan Çakır’ı son anda fark eden Gisdol, bordo mavili takımın kalecisinin kendisini tebrik edeceÄŸini zannetti. Ancak Çakır’ın sert ÅŸekilde kendisine çarpmasıyla sarsılan Gisdol, ne olduÄŸunu anlamaya çalışırken UÄŸurcan Çakır olay yerinden uzaklaÅŸtırıldı.
Ardından iki takım oyuncuları arasında saha ortasında tansiyon yükseldi. Kısa süreli gerilimin ardından her iki takım da sahadan ayrıldı.

GISDOL: ÇOK HOŞ OLMADI
Basın mensuplarının sorusu üzerine konuyla ilgili bir açıklama yapan Gisdol, “Çok hoÅŸ bir ÅŸey olmadı ama bunun sahada kalması daha iyi olur.” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.